Guangzhou Honghu Adhesive Materials Technology Co., Ltd.

Integriteit, Pragmatisme, Beroep, Innovatie

Thuis

Guangzhou Honghu Adhesive Materials Technology Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Honghu Adhesive Materials Technology Co., Ltd.

1
Guangzhou Honghu Adhesive Materials Technology Co., Ltd.
公司大楼
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Yaly
Aantal werknemers : 10~15
Jaarlijkse omzet : 750000-900000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 20% - 30%

Het bedrijf vervaardigt bestand plakband hoofdzakelijk op hoge temperatuur, elektronische band met een doel om de professionele en betrouwbare leverancier van zelfklevende consumptieve materialen op de zelfklevende materiële technologische industrie te zijn. Deze producten worden wijd gebruikt in het makende proces van diverse eindproducten zoals mobiele telefoon, computer, automobiele, elektronische en elektrische toestellen enz.

 

Co. van de de Materialentechnologie zich van Guangzhouhonghu specialiseert Zelfklevend die, Ltd, op December 2009 wordt gevonden, in het ontwikkelen van, de productie van en het verkopen van bestand plakband en versiematerialen op hoge temperatuur die van toepassing zijnd op de elektronische industrie. Het bedrijf wordt één van de geregistreerde burgerlijke technologische ondernemingen van Guangzhou-Stad in jaar 2012.

 

Het bedrijf bezit geavanceerd productiemateriaal die, die en apparaten testen analyseren. ISO9001: het de kwaliteitsbeheersysteem werd van 2008 met succes uitgevoerd van jaar 2012. Met de geaccumuleerde ervaringen van de toepassing en de markt van de product、 technologie、, en met een professioneel, innovatief technicusteam en beheersteam, kan het bedrijf producten ontwikkelen, oplossing, werkelijke vraag bereiken voor in het bijzonder klanten verstrekken.

.

„De het beroeps、 innovatie van het integriteits、 pragmatisme、“ stelt filosofie van het bedrijf in werking. Gebaseerd op wetenschappelijk beheersysteem, stabiele productkwaliteit, redelijke tarifering en de goede naverkoopdiensten, is het bedrijf bereid om een win-win samenwerking en een rooskleurigere toekomst samen met alle vrienden in binnen- en buitenland tot stand te brengen.

Contactgegevens
Guangzhou Honghu Adhesive Materials Technology Co., Ltd.

Fax: 86-20-87884511-805

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)